За продажба Вила, San Pedro, Belize City, Белиз, North San Pedro

За продажба - Cod. 31383

  • Типология: Вила
  • Област: 167.23 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Тази три спалня, две вани, частна вила край брега, завършена през януари 2017 г., се радва на великолепна гледка към залеза от уюта на дома или частен палуб, обърнат на запад. С над 1800 квадратни метра жилищна площ отворен концептуален живот - трапезария-кухня , Тази напълно обзаведена вила е ново строителство с телевизори с плосък екран, шкафове от местно дърво Nargusta, напълно оборудвана кухня с чинии, съдове за готвене и уреди. Спалните и баните са модерни и стилни с бельо - готови за пристигането си. Самостоятелен гараж с място за съхранение на каяци, велосипеди и т.н. Голяма покрита палуба се отличава над водата, давайки на тази външна жилищна площ неповторимо усещане за комфорт и спокойствие, за разлика от всичко друго. Огромна плоска покривна тераса е оборудвана с вградено осветление и достъп до вода, което създава възможност за персонализиране на пространството с прекрасна 360 градусова панорама.
Този имот се намира на кратко разстояние от всички удобства, включително пазари и ресторанти и само на малко повече от една миля до центъра на града. Това е частно подразделение с патрулна охрана. Имотът разполага с нови електрически и водни инсталации с оптичен кабел и интернет достъп.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB