За продажба Вила, San Pedro, Belize City, Белиз, Nunez Properties, North San Pedro

За продажба - Cod. 31495

  • Типология: Вила
  • Област: 167.23 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Красива вила с три спални край брега
За продажба от собственика
В Сан Педро, Белиз.

Тази три спалня, две вани, частна вила на брега, завършена през март 2017 г., се радва на великолепна гледка от уюта на дома или частната ви палуба, обърната на север. С над 1800 кв. Фута жилищна площ, отворена концепция, дневна - трапезария-кухня. Тази напълно обзаведена вила е ново строителство с телевизор с плосък екран, шкафове от местен твърд дървен екрю, изцяло оборудвана кухня с ястия, съдове за готвене и уреди. Спалните и баните са модерни и стилни с бельо - готови за пристигането си. Голяма покрита палуба се отличава над водата, давайки на тази външна жилищна площ неповторимо усещане за комфорт и спокойствие, за разлика от всичко останало.
Можете също така да се отпуснете и да се насладите на коктейли или вечеря на покрития вътрешен двор. Огромна плоска покривна тераса е оборудвана с вградено осветление и достъп до вода, което създава възможност за персонализиране на пространството с прекрасна 360 градусова панорама.
Този имот се намира на кратко разстояние от всички удобства, включително пазари и ресторанти и само на малко повече от една миля до центъра на града. Това е частно подразделение с патрулна охрана. Имотът разполага с нови електрически и водни инсталации с оптичен кабел и интернет достъп.
Независимо дали търсите втори дом в рай или готов да се премести и да се насладите на остров живот този дом е идеален за вас!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB